Verzuimbegeleiding

De praktijk

Anderen over OptimAd:

“OptimAd werkt resultaatgericht. Maar ook het belang van persoonlijke begeleiding en goede communicatie zie je terug in de oplossingen van OptimAd. Binnen drie maanden vond OptimAd een nieuwe werkplek voor een betrokken werknemer die wegens privéomstandigheden niet terug kon naar zijn eigen functie. Goed en snel geregeld, iedereen blij.”

 

“Wij hebben OptimAd ingeschakeld, omdat één van onze internationaal chauffeurs door omstandigheden niet meer internationaal kon rijden. OptimAd kon onze collega tijdelijk detacheren als pakketbezorger bij een koeriersbedrijf binnen Nederland. Inmiddels rijdt de man weer als internationaal chauffeur in onze eigen organisatie. Goede communicatie en prima begeleiding vanuit OptimAd hebben bijgedragen aan dit succes.”

 

“OptimAd denkt out of the box. Ze gaan verzuim tegen door een medewerker met een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsuitkering, minder te laten werken. Deze medewerker krijgt daardoor de tijd en gelegenheid om privézaken op te lossen, waardoor hij daarna weer volledig aan het werk kan. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg met werkgever, werknemer en UWV. OptimAd is betrokken en heeft het daardoor super opgelost!”

Ideeën verlangen nieuwe wegen

Aanpak van verzuim kan écht anders

Nieuws