Reintegratie

Re-integratie

U blijft als werkgever verantwoordelijk voor uw medewerkers.

Maar wat als u geen kaas heeft gegeten van re-integreren en ook geen P&O-afdeling heeft?

Re-integratie van uw medewerker

 

Gezien en gehoord worden, dat zijn toverwoorden bij mensen die al een langere tijd thuis zitten en om allerlei redenen hun oude werk niet kunnen hervatten. OptimAd weet dat en gaat daarom graag voor u het gesprek aan met uw werknemer. Het liefst bij hem of haar thuis, aan de keukentafel en eventueel met de partner erbij. We nemen meer dan een moment de tijd voor een goed gesprek, waarbij we ook echt luisteren naar en reageren op dingen die gezegd worden. Door de omvang van ons bureau bieden we de persoonlijke service die het verschil maakt. We vinden daardoor vaak een passende oplossing voor u en uw medewerker.

 

Waarom OptimAd?

 

Wanneer we voor u werken, kennen we uw bedrijf, proeven en beleven we de sfeer en kennen we de meeste mensen bij hun voornaam. Maar met mensenkennis alleen kom je er niet, we zijn ook resultaatgericht en oprecht geïnteresseerd, we nemen de tijd voor een goed gesprek. Onze adviseurs hebben een sterk analytisch vermogen en een natuurlijke nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt iets te doen of te laten. Zo begeleiden we iedere werknemer naar een nieuwe plek.

 

OptimAd begeleidt u en uw medewerker tijdens de re-integratie naar een nieuwe plek binnen of buiten uw organisatie. Bel ons voor een vrijblijvend advies.

Ideeën verlangen nieuwe wegen

Aanpak van verzuim kan écht anders

Nieuws