Verzuimbegeleiding

Uw bezoek aan onze site is uw eerste stap naar minder verzuim. Heeft u weleens nagedacht over het terugdringen van het huidige verzuim, hoe u dat in de toekomst voorkomt en eventuele verzuimbegeleiding? Begin dan bij een kennismakingsgesprek met OptimAd, want wij zijn hét alternatief voor de Arbodienst. Vertrouw op onze kennis en kunde bij uw verzuimbegeleiding. Reken op gedegen raad bij vraagstukken over sociale zekerheid en gebruik ons als vraagbaak en experts op het gebied van P&O en verzuim in het bijzonder.

» Meer over optimad

Sociale zekerheid

U bent als werkgever steeds meer verantwoordelijk voor uw personeel, ook wanneer werknemers langdurig ziek zijn. De wetten en regels volgen elkaar in rap tempo op en wanneer u niet bijbeent, loopt u het recht op premiekortingen en subsidies mis. Bovendien loopt u het risico dat u uw langdurig zieke werknemer nog een jaar langer dient te betalen. Informeer bij OptimAd wat uw rechten en plichten zijn. Wij geven u tips, trucs en een deugdzaam advies.

» Meer over optimad

Re-integratie

Een langdurig zieke werknemer dient zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Maar hoe? Want iemand die langdurig ziek is, is niet voor niks ziek... OptimAd zorgt dat een neerwaartse spiraal een slinger omhoog wordt door mensen zelf initiatief te laten nemen. We gaan buiten gebaande paden en doen dat ene stapje extra om een persoonlijke en relaxte sfeer te creëren bij moeilijke onderwerpen. Wij zoeken samen met u en uw medewerker naar een passende oplossing.

» Meer over optimad

Ideeën verlangen nieuwe wegen

Aanpak van verzuim kan écht anders

Nieuws